Poseta borcima

12. januar 2024.

Pomoćnik  ministra za rad, zapošljavanjе, boračka i socijalna pitanja Sanja Lakić, obišla je danas dvojicu hospitalizovanih boraca Gojka Arsenovića i Momčila Grkovića u Zdravstvenom centru Valjevo.

Nakon upoznavanja sa zdravstvenim stanjem, Lakić je istakla važnost zajedništva i brige jednih o drugima, posebno o borcima koji su u najtežim ratnim vremenima zadužili generacije.

Pomoćnik  ministra za rad, zapošljavanjе, boračka i socijalna pitanja Sanja Lakić, uručila je prigodne darove uz želje da se što brže oporave.

V.d. direktora ZC Valjevo, dr Vladimir Pantelić, predstavio je ustanovu kojom rukovodi i uputio pomoćnicu ministra u organizaciju rada najveće zdravstvene ustanove u Kolubarskom okrugu, kao i u predstojeće velike aktivnosti od nabavke važne opreme do početka rekonstrukcije valjevske bolnice.

Podsećamo da su pre par godina borci okupljeni u Udruženju boraca rata od 1990.godine , imali lepu i humanu akciju, kada su samoinicijativno i svojeručno, a uz dogovor sa tadašnjom upravom, okrečili pojedina odeljenja valjevske bolnice.

Foto galerija

14. jun 2024.

Obuka iz transfuzione medicine

12. jun 2024.

Interni oglas za užu specijalizaciju

ONOKO aplikacija Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije

Preuzmite aplikaciju skeniranjem QR koda.