Javna prezentacija Urbanističkog projekta kompleksa Opšte bolnice u Valjevu

13. oktobar 2023.

Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, oglasilo je javnu prezentaciju Urbanističkog projekta kompleksa Opšte bolnice u Valjevu koja će biti održana od 19. do 25. oktobra 2023. godine. Javna prezentacija će biti održana u zgradi Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Sektor za prostorno planiranje i urbanizam, Kralja Milutina 10a, u Beogradu, svakog radnog dana od 9 do 14 časova. Javna prezentacija će biti objavljena i na internet stranici Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture (http://mgsi.gov.rs).

Budući kompleks Opšte bolnice Valjevo će posle dogradnje i rekonstrukcije vredne 110 mil EUR činiti ukupno 24 objekta umesto sadašnjih 15, a ukupna površina pod objektima će se sa 14.000 m2 povećati na oko 18.000 m2.

To je navedeno u urbanističkom projektu koji je Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture stavilo na javnu prezentaciju. Projekat je uradio Institut za arhitekturu i urbanizam Srbije, dok su za idejno rešenje bili zaduženi Set Šabac i BG Arh iz Beograda. Predviđena je fazna izgradnja kompleksa, a vrednost posla je procenjena na 12,9 milijardi dinara, pez PDV-a (oko 110,3 mil EUR).

Oglas Javne prezentacije urbanističkog projekta kompleksa Opšte bolnice u Valjevu – Preuzmite PDF

Foto galerija

1. jul 2024.

Interni oglas za užu specijalizaciju iz sudske psihijatrije

1. jul 2024.

Naredba o zabrani snimanja

ONOKO aplikacija Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije

Preuzmite aplikaciju skeniranjem QR koda.